Baker Tilly Europa de Sud-Est împlinește 15 ani în Moldova

27 Июля 2022 По материалам пресс-релиза

Baker Tilly Europa de Sud-Est anunță cu mândrie că în anul 2022 marchează unul dintre cele mai mari repere ale sale prin celebrarea celei de-a 25-a aniversări în regiunea Europei de Sud-Est (Cipru, Grecia, România, Bulgaria, Moldova) și aniversarea a 15 ani  de la înființarea biroului din Moldova.

 

Astăzi Baker Tilly Europa de Sud-Est numără 16 birouri în Cipru, Grecia, Bulgaria, România și Moldova, 44 de parteneri și peste 500 de profesioniști, și operează sub o echipă centrală de management.

De la înființarea Oficiului în Moldova în urmă cu 15 ani, Baker Tilly a fost implicată în numeroase proiecte de succes în colaborare cu instituții financiare, companii industriale și comerciale oferind servicii de asigurare, fiscale și de consultanță pentru toate sectoarele industriei.

Dl Constantin Agafiță, Senior Manager și Conducătorul biroului  Baker Tilly Moldova a remarcat „Aș dori să le mulțumesc clienților noștri care au avut încredere în Baker Tilly de-a lungul anilor și aș dori să subliniez că fără ei nu am fi fost unde suntem acum”.

Dl Moisis Aristidou, Partener Baker Tilly Europa de Sud-Est și Director Regional de al Baker Tilly Moldova a declarat: „În numele consiliului nostru regional și al echipei noastre de management, aș dori să le mulțumesc tuturor oamenilor noștri pentru devotamentul lor și munca asiduă. Succesul nostru continuu din ultimii ani nu ar fi fost posibil fără contribuția lor”.

La Baker Tilly ne ghidăm clienții prin spectrul de afaceri, care este în continuă schimbare, valorificând abilitățile noastre de calitate, cunoștințele, resursele și expertiza locală pentru a ajuta clienții noștri să crească la nivel local, regional și global.