Lucrări de construcție-montare a foselor septice

25 Авг. 2022 На правах рекламы

 

Proiectul de apă și sanitație în satele din Moldova (ApaSan+) invită companiile specializate în construcții civile să-şi prezinte ofertele pentru:

 

Lucrări de construcție-montare a foselor septice prefabricate cu câmp de infiltrare pentru gospodăriile din localitățile Ciorești (r. Nisporeni), Dolna și Micleușeni, (r. Strășeni) și Vărăncău (r. Soroca)

 

Toată documentaţia necesară elaborării ofertei şi cea privind modul de desfăşurare a procesului de licitaţie va fi expediată prin poşta electronică, ca răspuns la cererile de participare primite la adresa de e-mail tudor.bostan@int.skat.ch. Cererile de participare la licitație se vor întocmi pe o coală A4, cu antetul companiei solicitante, semnate, scanate şi expediate la adresa electronică indicată mai sus.

Documentația de licitație va fi expediată solicitanților începând cu data de 01.09.2022.

 

Termenul limită de depunere a ofertelor este de 12.09.2022, ora 11.00.

 

Republica Moldova Chişinău, MD-2012

Str. Mateevici 34, of. 7

 

www.skat.ch

Proiectul ApaSan+ este finanțat de către Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, cu fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare și implementat în Republica Moldova prin intermediul partenerului local al Fundației SKAT – organizația non-profit - Fundația Centrul Moldo-Elvețian pentru Cooperare ”SKAT”